galaxy-s7Wanneer wordt de Samsung Galaxy S7 goedkoper? Een veel gehoorde vraag van bezoekers van gsmverkoop.net die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone en daarbij een oogje hebben laten vallen op de S7 uit de Galaxy-serie van Samsung.

Bovenstaande vraag is, wanneer gekeken wordt naar het verleden, overigens niet heel moeilijk te beantwoorden. De Samsung Galaxy S6 werd bijvoorbeeld fors goedkoper toen Samsung officieel de Galaxy S7 aankondigde, en ook voor de S5 gold hetzelfde toen Samsung diens opvolger, de S6, aankondigde op het jaarlijkse evenement dat daarvoor gebruikt wordt.

Maar wanneer is dit dan precies? Wanneer dalen de prijzen voor de Samsung Galaxy S7, die nu toch nog steeds rond de €550,- schommelt, daadwerkelijk en is het voor de consument met de iets kleinere beurs ook interessant om het toestel aan te schaffen dat geroemd wordt om zijn geweldige mogelijkheden en prestaties?

Zoals het er nu naar uit ziet zal de opvolger van de S7 medio februari 2017 aangekondigd gaan worden. De verwachting is dan ook dat de prijs voor de Samsung Galaxy S7 vanaf november/december zal gaan dalen en dit fors gaat doen op het moment dat de S8 definitief is aangekondigd en de daadwerkelijke specificaties bekend zijn.

De prijs van de Samsung Galaxy S7 zal daarnaast ook nog eens flink droppen op het moment dat de S8 definitief leverbaar is en Samsung letterlijk gezien af wil van de relatief oudere Samsung Galaxy S7 toestellen. Providers zullen het toestel dan aanbieden tegen abonnementsprijzen die ver onder de huidige prijzen liggen die toch nog steeds fors zijn.

Nu een goedkoop Samsung Galaxy S7 abonnement afsluiten? Kies wanneer je genoeg hebt aan een relatief kleinere bundel voor de providers Tele 2 of Hollands Nieuwe, die relatief goedkoop zijn in vergelijk met Vodafone, KPN en of T-Mobile! Bekijk hier alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7!

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)