iPhone 8De feestdagen komen er weer aan en de gezelligheid komt in huis. Veel mensen vragen zich dan ook af welke smartphone het beste is voor deze dagen. Of het nu gaat om de familiefoto’s die je tijdens kerst wilt nemen of het buiten staan tijdens oud en nieuw, jij wil natuurlijk de beste smartphone hebben voor elke situatie. Wij hebben dan ook een vergelijking gemaakt op basis van de belangrijkste punten op dit gebied.

Wat maakt de beste foto’s?

Voordat we de Samsung Galaxy S8 en de iPhone 8 met elkaar vergelijken is het belangrijk om te vermelden dat deze twee telefoons erg dicht bij elkaar liggen als het gaat om kwaliteit. Beide telefoons zullen doen wat je wilt en het resultaat zal goed zijn. Toch zijn er subtiele verschillen tussen beide toestellen.

De camera zelf is eigenlijk in beide gevallen even goed. De iPhone 8 is net iets beter als het gaat om videokwaliteit maar daar houdt het ook bij op. Het verschil is echter wel zichtbaar in de foto’s die worden gemaakt. De Samsung Galaxy S8 kan iets beter met kleuren om gaan en brengt deze dan ook iets meer omhoog. Hierdoor lijken de kleuren feller. Juist in de donkere maanden wil je een telefoon die goede foto’s maakt in het donker. Ook hier wint de Samsung Galaxy S8 het. Met zijn f/1.7 lens laat het net wat meer licht binnen dan de f/1.8 lens van de iPhone 8.

Welke telefoon is waterdicht?

Welke telefoon je ook op het oog hebt de vragen ‘Is de Iphone 8 waterdicht?’ en ‘Is de Samsung Galaxy S8 waterdicht?’ blijven opduiken. Gelukkig kunnen wij melden dat beide telefoons goed waterdicht zijn. Je kan ze dus veilig buiten gebruiken zonder dat je bang hoeft te worden van wat regen. Sterker nog, je zou ze zelfs kunnen gebruiken tijdens een nieuwjaarsduik.

Samsung Galaxy S8De Samsung Galaxy S8 is namelijk tot een half uur lang waterdicht op een diepte van anderhalf meter. De iPhone 8 is een half uur waterdicht tot een diepte van één meter.

Welke telefoon is dan het beste?

Beide telefoons zijn prima geschikt voor de feestdagen. Ben jij fan van Apple, dan is de Iphone 8 een goede keuze. Wil je echt de beste telefoon voor de feestdagen, al is het met een kleine marge? Kies dan voor de Samsung Galaxy S8.

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)