Lenovo P2Hoe frustrerend is het als je mobieltje na een halve dag leeg is. Dit is toch iets waar vele smartphonegebruikers dagelijks mee te maken hebben. Lenovo heeft op dit probleem ingespeeld en heeft een toestel op de markt gebracht die wel 3 dagen mee kan gaan.

Specificaties Lenovo P2

Als we de specificaties bekijken van de Lenovo P2 is het eerste wat opvalt dat het toestel een accucapaciteit heeft van maar liefst 5100 mAh. Dit is bijna het dubbele van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S8 of iPhone 7. Uit gebruikerstesten blijkt dan ook dan het toestel tot wel 3 dagen mee gaat.

Naast de uitstekende accu is de P2 uitgerust met een mooi 5,5 inch Full HD Super AMOLED scherm. Het scherm maakt gebruik van Gorilla Glass 3 waardoor het toestel beter bestand is tegen vallen en krassen.

Onder de motorkap zit een prima Snapdragon 625 Octacore 2GHZ processor. Daarnaast heeft het toestel 4GB ram geheugen en 32GB opslaggeheugen. Deze is ook uitbreidbaar door middel van een SD kaart (tot 256GB). Ook heeft de Lenovo P2 de beschikking over dual sim waardoor je dus meerdere simkaarten in het toestel kwijt kunt. D

De camera aan de achterzijde van de Lenovo P2 heeft een resolutie van 13 megapixel. De kwaliteit is goed te noemen maar zeker niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 en de iPhone 7. Ook heeft het toestel nog een 5 megapixel camera aan de voorkant waarmee selfies gemaakt kunnen worden.

De Lenovo P2 draait op Android 6.0 Marshmallow. Deze zal hoogstwaarschijnlijk worden geupgraded naar Android 7.0 Nougat.

Lenovo P2 abonnementen & prijzen

De Lenovo P2 is momenteel verkrijgbaar voor €299 wat natuurlijk een uitstekende prijs is voor wat je er voor terug krijgt. Het goedkoopste Lenovo P2 abonnement is momenteel €18,00 per maand en je betaald dan slechts €0,00 bij voor het toestel.

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)